WELKOM BIJ ARCADI CAFÉ VOOR 30 JAAR

Over Ons

Taarten en quiches... Specialiteit van

Arcadi Café

In het verlengde van de Koninginnegalerij en de Sint-Hubertusgalerij ligt Arcadi Café, de ideale locatie voor een glas of een maaltijd onder vrienden. De uitgebreide kaart stelt u typische Belgische producten voor zoals mosselen of Vlaamse karbonaden maar ook lasagnes, salades en wafels.

Aan de lange toonbank van Arcadi Café, kunt u zich verlekkeren aan de taarten en gebak van de dag. Het zicht alleen al, geeft u het water in de mond... Frambozentaart, citroenmeringue, fruit- of chocoladetaart die goed samen gaan met een koffie van Corica. Die brandt zijn bonen in Brussel en kan men enkel degusteren in de beste zaken van onze hoofdstad.

AL MEER DAN 30 JAAR

Ons zoet gebak verwent de Brusselse smaakpapillen ‘s morgens en bij het vieruurtje, en het zijn onze groentetaarten en quiches die Arcadi Café zo geliefd maken. Traditionele recepten die we al 30 jaar respecteren, daaraan dankt Arcadi Café zijn succes.

EEN WERELDWIJD VINTAGE DECOR

Er heerst een aparte sfeer in Arcade Café. Wie naar de muren kijkt kan op wereldreis gaan via postkaarten en bankbiljetten uit alle windstreken. We houden ook van de verweerde schilderijen aan de muur en de metalen dozen die talloze schatten verbergen.

Kleine ronde tafeltjes accentueren de warme en pittoreske sfeer… en stimuleren interactie tussen de bezoekers van dit puur en authentiek stukje Brussel.

Bij mooi weer zetten we tafels op het terras tussen de straat en de galerij. Arcadi Café beschikt ook over een banketzaal tot 30 personen.